ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κηφισίας 77, Μαρούσι

Το συγκρότημα κτιρίων Κηφισίας 77 στο Μαρούσι, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τον σταθμό του προαστιακού Κηφισίας και ακόμα πιο κοντά από στάσεις λεωφορείων των γύρω περιοχών της Αθήνας

Πληροφορίες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτή την αποκλειστική ιδιοκτησία, η οποία βρίσκεται στην καρδιά του περίβλεπτου Αμαρουσίου. Αποτελεί κεντρικό σημείο για πολλές από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας - είτε εργάζεστε, γευματίζετε ή είτε ψωνίζετε. Οι κόμβοι μεταφορών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση - συμπεριλαμβανομένων λεωφορείων, τρένων, αεροπλάνων και μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.

Η τοποθεσία προσφέρεται για πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το κτίριο και τα γύρω ακίνητα είναι σε άριστη κατάσταση και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από διάφορους τομείς της αγοράς. Το ακίνητο διαθέτει επίσης πρόσθετο κατασκεύασμα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καθώς μεγαλώνει η επιχείρησή σας.

Δείτε τις Φωτογραφίες

Ολοκληρωμένες φωτογραφίες των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του κτηρίου παρουσιάζουν την ποικίλη πιθανή χρήση του ακινήτου. Επισημαίνουν επίσης τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και τις ποιοτικές μεθόδους κατασκευής. Αεροφωτογραφίες δείχνουν την τοποθεσία του ακινήτου σε σχέση με τις γύρω περιοχές, καθώς και τα όρια. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ   ➔

Τοποθεσία

Το ακίνητο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη λεωφόρο Κηφισίας, στο δαχτυλίδι της Αττικής Οδού. Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Σε μικρή απόσταση στα βορειοδυτικά βρίσκεται ο Πύργος Cosmote και μόνο ένα χιλιόμετρο νοτιοανατολικά είναι το συγκρότημα του Ολυμπιακού Σταδίου. Υπάρχουν επίσης πολλές πολυτελείς εμπορικές περιοχές σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Υπάρχουν δύο είσοδοι στο ακίνητο, μεταξύ των οποίων και η Λεωφόρος Κηφισίας και η άλλη από την οδό Διονυσίου.

ΕΚΤΑΣΗ

Η ευρύχωρη ιδιοκτησία περιλαμβάνει περίπου 10.453 τ.μ. Το ίδιο το κτίριο έχει έκταση περίπου 4.172 τ.μ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις οικοδόμησης και χωροταξικού σχεδιασμού, είναι δυνατή η κατασκευή επιπλέον 2.500 περίπου τ.μ. οικοδομήσιμης επιφάνειας. Επιπλέον, η ιδιοκτησία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον κλάδο της Υγειονομικής Περίθαλψης.

Ιστορία

Το κτίριο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη δεκαετία του '70. Μέσα από τα χρόνια έχει φροντιστεί σχολαστικά με σωστή συντήρηση, μικρές τροποποιήσεις και αναβαθμίσεις. Η δομή είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και παραμένει σε καλή κατάσταση μέχρι σήμερα.

Τρέχουσα Χρήση

Το KIFISIAS 77 σχεδιάστηκε για μικτή χρήση που συνδυάζει γραφεία, διαμερίσματα και άλλους κοινόχρηστους χώρους κάτω από μία στέγη. Ωστόσο, μικρές τροποποιήσεις θα μπορούσαν εύκολα να ευνοήσουν πολλά επιχειρηματικά μοντέλα όπως - εκτελεστικά γραφεία, ξένη αποστολή, υγειονομική περίθαλψη, φιλοξενία, μικρή κατασκευή ή κατοικία.

Υπαίθριος Χώρος

Το εξωτερικό του συγκροτήματος περιλαμβάνει γραφικές καταπράσινες εκτάσεις, καθώς και έναν περιποιημένο κήπο που είναι το τέλειο σκηνικό για ένα κοινωνικό γεγονός ή απλά για να χαλαρώνετε κάτω από έναν φοίνικα. Υπάρχουν επίσης πολλές υπαίθριες βεράντες εύκολα προσβάσιμες από το εσωτερικό του κτιρίου.

Ο χώρος στάθμευσης περιλαμβάνει 26 κλειστούς χώρους στάθμευσης, μαζί με άλλους 26 που είναι ανοιχτοί για συνολικά 52 άτομα.

Διαμερίσματα

Το βορειοδυτικό τμήμα του ακινήτου περιλαμβάνει 30 διαμερίσματα που διανέμονται σε τρία επίπεδα. Υπάρχουν έξι διαφορετικά σχέδια ορόφων που ποικίλλουν σε μέγεθος και περιοχή διανομής, αλλά όλα περιλαμβάνουν ιδιωτική κουζίνα και μπάνιο. Με την τρέχουσα διάταξη, τα διαμερίσματα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως και 60 άτομα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δυνατότητα θέρμανσης και ψύξης.

Γραφεία

Η νότια και ανατολική πτέρυγα του κτιρίου φιλοξενεί 44 καθαρά και φωτεινά γραφεία. Κάθε σταθμός εργασίας διαθέτει σύνδεση ethernet και πολλαπλά σημεία ισχύος. Ορισμένες περιοχές προσφέρονται σε ένα πιο παραδοσιακό περιβάλλον γραφείου, ενώ άλλες μπορούν να διευθετηθούν σε ένα ανοιχτό περιβάλλον. Όλες οι θέσεις έχουν δυνατότητες θέρμανσης και ψύξης.

Λοιποί Χώροι & Χαρακτηριστικά

Εκτός από τις περιοχές γραφείων και διαμερισμάτων, το ακίνητο περιλαμβάνει πολλούς άλλους χρηστικούς χώρους και εγκαταστάσεις. Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα επαγγελματικών προδιαγραφών μπορεί εύκολα να ετοιμάσει νόστιμο φαγητό για αρκετές εκατοντάδες άτομα. Η ευρύχωρη αίθουσα τραπεζαρίας μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 100 άτομα και έχει θέα στον κήπο.

Μερικά από τα πρακτικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
 • Αποκλειστικές εισόδους
 • Σύστημα επιτήρησης βίντεο
 • Κουζίνα επαγγελματικών προδιαγραφών
 • Τραπεζαρία
 • Συνεδριακοί χώροι
 • Επαγγελματικός χώρος εξοπλισμένων πλυντηρίων
 • Γυμναστήριο
 • Ινστιτούτο αισθητικής
 • Βεράντες
 • Επιβατικό ανελκυστήρα
 • Αποβάθρα φόρτωσης
 • Καλωδίωση Internet υψηλής ταχύτητας με αίθουσα δεδομένων
 • Ηλεκτρική γεννήτρια εφεδρείας
 • Υδραυλική κεντρική θέρμανση και ψύξη

Μιλήστε Μαζί Μας για Περισσότερα

4.172m²

Εσωτερικοί Χώροι

10.453m²

Οικόπεδο

Επικοινωνία
Φωτογραφίες

Σχετικά


Η ομάδα πωλήσεων είναι έτοιμη να σας βοηθήσει με τις τεχνικές πληροφορίες που απαιτούνται για να κατανοήσετε πλήρως την πιθανή χρήση αυτής της ιδιοκτησίας.

Καλούμε ειδικευμένους αγοραστές να επικοινωνήσουν μαζί μας, να υπογράψουν μια συμφωνία εμπιστευτικότητας και μη αποκάλυψης και να μάθουν περισσότερα σχετικά με την ιδιοκτησία.

Αποποίηση ευθυνών


Όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου αλλά όχι περιοριστικά του κειμένου, των γραφικών και των δεδομένων, ετοιμάστηκαν με βάση τις πληροφορίες που διέθετε ο ιδιοκτήτης τη στιγμή που προετοιμάστηκε. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης δεν παρέχει καμία δήλωση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια ή την αξιοπιστία των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της προβολής μελλοντικής χρήσης. Όποιος χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες πρέπει να επαληθεύει ανεξάρτητα τα γεγονότα και τις δηλώσεις που περιέχονται στο παρόν.